Tømrerarbejde i Løkken

Tømrerarbejde i Løkken

Vi er et tømrerfirma, der siden 2008 har leveret tømrerarbejde af høj kvalitet til både privatpersoner og offentlige institutioner i Løkken og omegn. Siden virksomheden blev grundlagt, er den stille og roligt vokset i størrelsen, så vi nu har tre ansatte i firmaet. Vi vil gerne garantere, at vi leverer et godt stykke arbejde hver gang, og derfor har vi kun ansat få dygtige fagfolk, som vi har tillid til.

Vi sætter en ære i godt tømrerarbejde

Uanset om du har brug for hjælp til mindre håndværksopgaver som udskiftning af døre og vinduer, lægning af gulv eller opsætning af loft, eller om du gerne vil gennemføre et større projekt med at bygge et helt nyt hus eller en tilbygning fra bunden, er vi behjælpelige og erfarne i alle situationer. Vi har gennem årene opbygget en stor erfaring med alt fra renovering af badeværelser og montering af køkkener til konstruktion af helt nye villaer.

Vi har et stort netværk af dygtige fagfolk indenfor mange forskellige håndværk. Det gør os leveringsdygtige i store projekter, fordi vi kan kontakte alle de nødvendige håndværkere, der skal til for at gøre det til virkelighed. På den måde sparer vi vores kunder for alt besværet med at koordinere arbejdet håndværkere imellem, og vi sørger for, at der bliver valgt dygtige elektrikere, VVS’ere og andre håndværkere, der kan være nødvendige for at gennemføre et projekt.

Uanset hvor mange håndværkere, der kommer ind over et af vores projekter, kan du altid være sikker på, at mester også er involveret. Det er et vigtigt princip for os, fordi vi gerne vil have, at vores kunder får opgaven udført af den person, de har lavet en aftale med i telefonen. For os er det lig med tillid og tilregnelighed, at den person, du har lavet en aftale med, også er med til at udføre arbejdet.

Få et uforpligtende tilbud af Højene tømrer & snedker