Din snedker i Hjørring

Tømrerarbejde i Hjørring

Vi er et snedkerfirma, der leverer løsninger til såvel privatpersoner som offentlige institutioner i Hjørring og lokalområdet. Vi lægger stor vægt på tillid og tæt kundekontakt. Det sikrer vi ved at drive en forholdsvis lille virksomhed, der gør det muligt, at mester er med inde over alle de opgaver, vi udfører. På den måde kan vores kunder vide sig sikre på, at personen, de har lavet en aftale om et projekt med, altid selv får projektet i hænderne. Det betyder også, at der er en stærk rød tråd af gennemgående og stabil kvalitet i alt det arbejde, vi udfører for vores kunder.

Lad os hjælpe med dit næste projekt

Vi har mange års erfaring med alle facetter af snedkerarbejde. Derfor er vi behjælpelige med mindre opgaver som renovering af møbler og andre trægenstande. Vi kan også bidrage med det snedkerfaglige i forbindelse med større håndværksopgaver som tilbygninger, udskiftning af døre og vinduer, lægning af gulv, opsætning af loft og montering af et køkken. Vores ekspertise som snedkere gør, at vi har et skarpt blik for detaljer, og at vi kan lave små samlinger og finesser i træ til perfektion.

Vores virksomhed er en del af et stort netværk af håndværkere indenfor mange forskellige fag i området. Det betyder, at vi let kan kontakte andre håndværkere, hvis dit projekt indebærer arbejde fra både snedkere og andre fagfolk. Vi kan koordinere arbejdet med dem, så byggeprocessen kommer til at forløbe så gnidningsfrit som muligt. Det gør, at du selv slipper for besværet med at koordinere, hvornår forskellige håndværkere skal arbejde på dit projekt. Det betyder i mange tilfælde også, at projektet bliver udført på mere effektiv vis, fordi vi kan trække på vores lange erfaring med at koordinere arbejdet.

Få et uforpligtende tilbud af Højene tømrer & snedker