Andet tømrerarbejde

Andet tømrerarbejde

Tømrer i Hjørring

Vi er et tømrerfirma i Hjørring, der siden 2008 har leveret tømrerarbejde til private og offentlige kunder i byen og lokalområdet. Vi lægger stor vægt på tillid og kundekontakt, som vi sikrer ved at drive en forholdsvis lille virksomhed, der gør det muligt for mester at være med ind over alle de projekter, han laver aftaler med vores kunder om. 

Derfor har vi gennem årene udvidet virksomheden forsvarligt, så vi i dag har tre medarbejdere, der alle er dygtige indenfor tømrerfaget, og som vi har stor tillid til.

Vi kan hjælpe med dit næste projekt

Vi har ekspertise indenfor al slags tømrerarbejde og tager gladeligt imod både store og små opgaver. Vi har gennem tiden opført hele huse og store tilbygninger, samtidig med at vi har udført mindre opgaver med renovering. Mange af vores opgaver handler om udskiftning af døre og vinduer, lægning af gulv, opsætning af loft og montering af køkken, men vi er åbne for enhver opgave, der har et tømrerfagligt islæt.

Selvom vi har mange års erfaring, og meget af vores daglige arbejde sidder på rygraden, forholder vi os åbne for at følge med i de nyeste udviklinger i teknologier, arbejdsformer og trends indenfor tømrerfaget. 

Vores mange år i tømrerbranchen i Hjørring og omegn har givet os et stærkt netværk blandt håndværkere indenfor andre fag. Det betyder, at vi let kan finde dygtige elektrikere, VVS’ere, murere og andre håndværkere, som vi har tillid til, hvis dit byggeprojekt både kræver services fra en tømrer og andre typer håndværkere. Vi kan kontakte håndværkerne og koordinere arbejdet med dem, så du slipper for alt besværet med at planlægge, hvornår de forskellige håndværkere skal komme. Det strømliner oftest arbejdsprocessen, at den koordineres af professionelle, der har mange års erfaring med at planlægge en byggeproces, så den foregår så effektivt som muligt.