Om os

Om Højene tømrer & snedker

Thomas Thomsen i Højene startede tømrer- og snedkerfirmaet i november 2008, da krisen for alvor kradsede i Danmark.

Det startede med at han skulle opføre et nyt hus til eget brug, og det gav ham blod på tanden til at starte selvstændigt. I sommeren 2009 byggede firmaet det første hus, hvor det stod for hele projektet.

Højene Tømrer & Snedker fik hurtigt opbygget en god, fast kundekreds, og er i dag tre ansatte.
Vi benytter kun medarbejdere, som vi kan stå inde for og som altid levere et solidt stykke arbejde.

Desuden har vi et samarbejde med murere, elektrikere, vvs-installatører og malere, som gør os i stand til at opføre større projekter.

Vi bygger vores forretning på tillid og holder altid vores aftaler. Vi er pligtopfyldende, og har aldrig lavet en aftale med en kunde, som vi ikke kunne overholde.

Vi er et tømrerfirma i øjenhøjde. Selvom vi er vokset, er vi ikke større, end at det stadig er mester selv, der udfører arbejdet, når vi er ude hos vores kunder. Så det er samme person, du laver aftalen med, som rent faktisk udfører arbejdet.

Vi udfører primært arbejde for privatpersoner i Hjørring og omegn. Dog har vi i tidens løb udført arbejde for kommunen, hvor vi har stået for opsætning af inventar til plejehjem, asylcentre og ungdomsboliger, ligesom vi har monteret handicapvenlige køkken og badeværelser ude hos privat på vegne af kommunen.

Vi kommer gerne ud til dig og giver et uforpligtende tilbud på en opgave. Vi giver ikke en pris på et projekt, som vi ikke har gennemset med egne øjne.

Kontakt Højene Tømrer & Snedker på tlf.: 24 43 07 24.

Få et uforpligtende tilbud af Højene tømrer & snedker