Tømrerarbejde i Hjørring

Tømrerarbejde i Hjørring

Vi er et tømrerfirma, der gennem halvandet årti har leveret tømrerarbejde til privatpersoner og offentlige institutioner i Hjørring og omegn. Vores virksomhed er siden grundlæggelsen i 2008 vokset fra at have én til at have tre medarbejdere ansat. Vi vælger vores medarbejdere med stor omhu og har derfor kun ansat dygtige tømrere, som vi har stor tillid til.

Det er et vigtigt princip for os, at vores kunder skal kunne have tillid til os. Derfor holder vi vores virksomhed i en størrelse, der gør det muligt for mester at deltage i alle vores projekter. Det betyder, at alle vores opgaver bliver udført af den person, vores kunder har lavet aftalen om et projekt med.

Lad os hjælpe med dit næste projekt

Vi har været i branchen i mange år, og derfor har vi stor erfaring med alverdens former for tømrerarbejde. Vi er leveringsdygtige indenfor de helt store tømrerprojekter som at bygge et hus fra bunden eller at lave en større tilbygning, men vi kan også hjælpe med de lidt mindre projekter som udskiftning af døre og vinduer, lægning af gulv, opsætning af loft, montering af køkken samt diverse opgaver med renovering.

Vi supplerer løbende vores mange år lange erfaringer indenfor tømrerfaget med viden om de nyeste teknologier, værktøjer og trends indenfor faget. Selvom vi ved, hvad der skal til for at lave et godt stykke håndværk, er det vigtigt for os at holde os åbne for at blive endnu klogere og dygtigere.

Vi har et stort netværk af håndværkere inden for andre fag i vores lokalområde. Det betyder, at vi kan finde dygtige fagfolk, vi har tillid til, hvis dit byggeprojekt involverer andet arbejde end bare tømrerarbejde. Det betyder også, at du kan lade os om at koordinere arbejdet med andre håndværkere, så du sparer alt besværet med at tilrettelægge de forskellige håndværkeres pladser og arbejdstider i projektet

Få et uforpligtende tilbud af Højene tømrer & snedker